07-08-13

nieuwsbrief augustus 2013

 

Nieuwsbrief jeugdwerking Bent Merkschoenen Waregem

 

Nieuwsbrief aug 2013

 

Beste basketvrienden,

 

Met deze nieuwsbrief willen we jullie regelmatig van wat extra informatie voorzien van wat er speelt in en rond onze jeugdwerking. Langs deze weg zal je meer nieuws krijgen over wedstrijden, werking van onze club, clubacties,…, naast wat je al kan vinden in de jeugdbrochure. Infobrochure

 

Ondertussen zou iedereen zijn infobrochure moeten ontvangen hebben. Indien niet, vraag er om bij je ploegverantwoordelijke. Er is hard gewerkt om deze brochure zo correct mogelijk op te stellen. Iedereen zal natuurlijk vooral geïnteresseerd zijn in zijn ploegsamenstelling, maar als je daar toch naar kijkt, controleer dan nog eens of de gegevens achter jouw naam wel kloppen. Vooral email adres en telefoonnummers zijn belangrijk om correct op de hoogte gehouden te worden. Geef de opmerkingen door aan coach, ploegverantwoordelijke en jeugdcoördinator. Tegelijkertijd willen we iedereen vragen om extra aandacht te besteden aan een paar bladzijden die nog al eens overgeslagen worden, maar die van het grootste belang zijn voor een goede werking: op pagina’s 8 tot 10 worden de afspraken en regels die voor iedereen gelden duidelijk uiteengezet. Lees ze grondig en probeer ze zo goed mogelijk te respecteren gedurende het ganse seizoen. Met onze jeugdwerking willen we niet enkel het verschil maken op het terrein, maar zeker ook ernaast. In de brochure staan geen kalenders, want die veranderen nog zeer vaak in de loop van het seizoen. Normaal word je van dat soort wijzigingen op de hoogte gebracht door je coach of ploegverantwoordelijke. Daarnaast kan je ook informatie vinden op verschillende websites. Websites

 

Op de website van onze club ( www.basketwaregem.be ), staan de komende wedstrijden ook vermeld, maar er is geen garantie dat alle laatste wijzigingen er altijd correct op staan. Uiteindelijk is de enige officiële bron de website van de vlaamse basketballiga: www.vlaamsebasketballiga.be  .

 

Op de clubsite vind je er een link voor: Op die VBL site vind je dan de info onder "competitie – kalender" (of bekercompetitie voor bekerwedstrijden)

 

 

Bij twijfel of discussie zijn de wedstrijddagen en –uren op de VBL site de enige geldige. We zullen ook proberen via deze nieuwsbrief regelmatig een overzicht van de wedstrijden voor de komende maand te geven ,maar die wijzigen nogal eens, dus de recentste informatie krijg je van je ploegbegeleiding of vind je op die websites.

 

 

Komende afspraken

 

- Zoals de meer ervaren spelers en ouders al zullen weten, kan de jeugdwerking niet draaien zonder inzet en hulp van velen. Ouders worden regelmatig ingeschakeld voor vervoer en het wassen van de uitrustingen. Ook aan de wedstrijdtafel zijn er nooit teveel kandidaten, en om de drempelvrees te overwinnen wordt er op 19 augustus om 19 u in de treffer een interne opleiding gegeven . Alle ouders zijn hier welkom, dus laat deze nieuwsbrief ook zeker door je ouders lezen

- Op 31 augustus en 1 september gaat de tweede editie van ons eigen jeugdtornooi voor microben en benjamins door in het jeugdcentrum. Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken hoe onze jongste categorieën het ervan af brengen.

- In augustus gaan er nogal wat oefenwedstrijden en tornooien door als voorbereiding op het nieuwe seizoen maar hiervan wordt iedere ploeg op de hoogte gebracht door zijn trainer en ploegverantwoordelijke.

- De competitie gaat van start in het weekend van 31/08-01/09 voor de landelijke ploegen en de week erna voor de provinciaal spelende ploegen.

- Vergeet tussendoor ook niet eens een oefenwedstrijd van ons fanion team bij te wonen. De datums vind je op de clubwebsite.

De commentaren zijn gesloten.